Підтримати нас

Затримані жителі, посилення дисципліни та футбольний турнір: про головне у Голопристанській громаді

Vgoru
Автор статті
08 квітня 2022 19:17
1,333
Поширити:

Як повідомили на сторінці Голопристанської громади у Фейсбук, доля затриманого російськими військовими очільника міста та інших жителів досі невідома. Адміністрація громади закликає не розповсюджувати фейки та не вірити неперевіреним даним з цієї теми.

 

Та поки більшість мешканців турбується про своїх викрадених земляків, дехто нехтує правилами громади та систематично порушує комендантську годину, говорить представниця адміністрації ОТГ:

“Серед нас є громадяни які досі не зрозуміли, що в нас воєнний стан, що діють суттєві обмеження у життєдіяльності нашої громади та держави в цілому. З 21-ї до 6-ї ранку діє комендантська година. Протягом цього часу суворо заборонено пересуватися містом, зокрема автомобільним та водним транспортом. Відсьогодні з боку наших патрульних вже не буде лояльності до порушників умов воєнного стану та комендантської години. Для них діятимуть більш жорсткі правила. Тому не ображайтеся, будь ласка, якщо будуть застосовуватись якісь кардинальні дії до правопорушників у нічний час”. 

Те ж саме стосується і стихійної торгівлі, особливо м'ясними і молочними продуктами: 

“Не всі дослухаються до рекомендацій інспекцій, патрульних, Держпродспоживслужби, - повідомляють на сторінці громади, - Тому від завтра не буде вже лояльності, а буде більш жорстке ставлення до тих, хто не дослуховується до рекомендацій та пропозицій”. 

Комунальні служби, медичні та освітні заклади продовжують працювати у штатному режимі. Чергування в міській раді здійснюється цілодобово. Хлібобулочні вироби випікаються у достатній кількості. Нестачі у продовольстві немає. 

Також адміністрація громади з вдячністю відгукується про патрульних, які на громадських засадах оберігають спокій людей і не отримують за це жодної копійки. 

І до відома всіх любителів футболу. Попри складний час, у неділю місцеві спортсмени та любителі спорту мають на меті провести турнір з футболу під гаслом “Гола Пристань - це Україна”. До участі у грі та підтримки команд запрошують усіх охочих.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ