Підтримати нас

Заслужене звання - нашому земляку

Автор статті
13 травня 2019 02:00
628
Поширити:

Приємна новина надійшла з Києва. Указом  Президента України  від 4 травня 2019 року  №188/2019 «Про відзначення державними нагородами України» за  значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» присвоєно Сергію Васильовичу Шевченку- головному тренеру футбольного клубу «Таврія» (Сімферополь).

Наш земляк усе своє життя пов’язав із футболом. У професійній кар’єрі футболіста грав за команди майстрів: херсонський «Кристал», миколаївський «Суднобудівник», одеський СК «Одеса», молдавські «Ністру» (Кишинів) та «Зоря» (Бельці). По завершенню спортивної кар’єри тренував команди «Меліоратор» (Каховка), «Кристал» (Херсон), «Нафтовик» (Охтирка), «Ігро-Сервіс» (Сімферополь), ПФК «Севастополь» (Севастополь). При ньому «Кристал» досягав найвищих результатів і двічі у фінальних пульках вів боротьбу за путівки до першої ліги. А охтирський «Нафтовик» був виведений з другої ліги до першої, а потім і до вищої ліги (нині прем’єр-ліги).

Зараз Сергій Шевченко працює головним тренером симферопольської «Таврії», яка відроджена на Херсонщині і базується в Бериславі. Вітаємо нашого земляка з заслуженим званням!

Сергій Шевченко.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ