Підтримати нас

Запрошуємо на церемонію відкриття Docudays UA-2021!

Vgoru
Автор статті
26 березня 2021 10:30
982
Поширити:

Сьогодні, 26 березня, о 19:00 відбудеться Церемонія відкриття 18 Docudays UA. Другий рік поспіль подія проходитиме онлайн.

«Цього року нам хотілося обіграти День бабака: карантин не зник з нашого життя, а локдаун вдруге оголосили напередодні старту фестивалю. Тому ми знову запросили бути ведучими Docudays UA Ангеліну Карякіну та Максима Щербину, — зазначає Дар’я Аверченко, PR-директорка Docudays UA. — Наша урочиста церемонія у “Жовтні” — це нагода підтримати кінотеатр у скрутні часи й нагадати всім: щойно пандемія коронавірусу закінчиться, ми повернемось у світ широких екранів і насолоджуватимемося фестивальними стрічками на повну».

Під час церемонії оголосять повну програму фестивалю, а для глядачів наживо співатиме гурт Go_А. Трансляція відбудеться на сайті онлайн-кінотеатру DOCUSPACE, a також на фейсбук-сторінці Docudays UA, до неї можуть приєднатися глядачі/-ки з усіх куточків світу!

Фільмом відкриття стане стрічка «Колектив» Александра Нанау, що номінована на премію «Оскар» у категоріях «Міжнародний повнометражний фільм» та «Найкращий документальний фільм». Гостросюжетні події з фільму-розслідування сталися в сусідній Румунії. Журналісти розслідують причини та наслідки пожежі, що відбулися в столичному клубі «Колектив». Крок за кроком вони не лише знаходять відповідь, а й розкривають масштабні оборудки у сфері медицини.

Переглянути стрічку можна буде одразу по завершенню церемонії відкриття в онлайн-кінотеатрі DOCUSPACE. «Колектив» доступний до перегляду мовою оригіналу з українськими субтитрами. 

Одразу після перегляду фільму в онлайн-кінотеатрі можна буде послухати інтерв’ю з режисером Александром Нанау.

Підписуйтеся на інстаграм та стежте за оновленнями на сайті!

Якщо у вас виникли запитання, звертайтеся до Уляни Калуш, pr-менеджерки Docuspace.org: uliana.kalush@docudays.ua

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ