Підтримати нас

Курси професійної перепідготовки військовослужбовців за спеціальністю "Менеджмент туристичної та готельно-ресторанної сфери"

Автор статті
07 липня 2018 20:33
698
Поширити:

Розпочинаються курси професійної перепідготовки військовослужбовців за напрямком "Менеджмент туристичної та готельно-ресторанної сфери" на базі Ужгородського національного університету. 

Учасником курсу може стати військовослужбовець Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, Державної спеціальної служби транспорту, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, та учасники бойових дій. Участь в проекті можуть брати дорослі члени сімей вищезазначених категорій військовослужбовців.

Під час занять слухачам викладатимуться наступні дисципліни:

Менеджмент і маркетинг готельно-ресторанної справи, ресторанна та барна справи, основи гастрономії, фінансово-економічна грамотність, бізнес-планування та ведення власної справи, ринки і конкуренція, електронна комерція, комунікації, інтелектуальна власність у ресторанному бізнесі та туризмі, психологія безконфліктного спілкування, креативне бізнес-мислення, соціальне підприємництво, екскурсознавство. Англійська мова - кількість годин збільшено для бажаючих поглибити знання.

Проект фінансується Міністерством закордонних справ Королівства Норвегія. Організатором виконання проекту в Україні є Міжнародний фонд соціальної адаптації. Организатор проекту в Закарпатті є громадська організація "Наше рідне Закарпаття". Координатор проекту в Закарпатської області Ольга Костянець (Olga Kostyanets) 0974398661/0664407018, Сергей Кузнев 050 288 90 86.

Запис на курс: "Менеджмент туристичної та готельно-ресторанної сфери" на базі УЖНУ за посиланням.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ