Підтримати нас

Загибель Дмитра Тимчука: у поліції з'ясували нові важливі факти

Автор статті
20 червня 2019 10:36
781
Поширити:

Правоохоронці, які розслідують загибель народного депутата Дмитра Тимчука, розповіли про нові показові обставини у справі. За їхніми даними, з квартири загиблого політика зникли деякі ювелірні вироби.

Розслідування за фактом смерті Дмитра Тимчука проводить поліція Києва, пише сайт "24tv.ua"

Під час проведення слідчих дій особа, близька до загиблого народного депутата, заявила про ймовірну відсутність декількох ювелірних виробів, – розповіли у поліції.

Народного депутата від фракції "Народний фронт" Дмитра Тимчука знайшли мертвим у власній квартирі у Києві вранці 19 червня. У нього виявили вогнепальне поранення голови. Попередня робоча версія слідства – Тимчук застрелився вдома при чищенні нагородної зброї – пістолета.

Правоохоронці продовжують з'ясовувати усі обставини загибелі керівника "Інформаційного спротиву". Наразі вони розглядають три версії смерті народного депутата: вбивство, самогубство або необережне поводження зі зброєю. За фактом загибелі Тимчука поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство".

Водночас, журналісти та колеги нардепа сумніваються, що Тимчук застрелився з необережності. Мовляв, військовий з великим досвідом не міг чистити зброю зарядженою.

Хто такий Дмитро Тимчук?

Політик – родом з російського міста Чита. У жовтні 2014 року Тимчук став народним депутатом України, пройшовши до парламенту у складі партії "Народний фронт". Відколи Росія розпочала агресію проти України, підполковник запасу Тимчук став координатором групи "Інформаційний спротив", відомим українським блогером і військовим експертом. Зокрема, він детально висвітлював перебіг анексії Криму, вторгнення Росії в Україну, сепаратистські виступи та російську диверсійну діяльність в Україні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ