Підтримати нас

Задля піару “довгобудівного” мостопереходу Херсонська ОДА використовує столичного відеоблогера

Автор статті
23 березня 2021 17:26
1,212
Поширити:

"Велике будівництво" мостопереходу в Херсоні, який повинен з'єднати ХБК і Таврійський, привертає пильну увагу не тільки місцевих жителів.

Як з'ясувалося, херсонською спорудою-”довгобудом” зацікавився Павло Авдокушин, який позиціює себе як "інфраструктурний блогер". Місяць тому ця людина вже побувала на об'єкті, де проводила відеозйомку із застосуванням різних новомодних технічних пристроїв. Відповідний ролик на ютуб-каналі набрав трохи більше ніж 50 тисяч переглядів і 1 тисяча 700 лайків, що, в цілому, для "просунутого" блогера не особливо густо.

Через п'ять тижнів Павло знову відвідав Херсон, щоб показати, що змінилося на об'єкті за час, який минув. І хоч змінилося зовсім не так вже й багато (за влучним висловом одного з глядачів Авдокушина - "з такими темпами мостоперехід і до 2047 року не збудують"), сам блогер досить старанно нахвалює і темп, і якість робіт.

Усе це було б просто цікавим фактом, не більше, якби блогера не вирішила використовувати Херсонська облдержадміністрація, яка не тільки розмістила на своєму сайті звіт про візити Авдокушина, але ще і вважає за необхідне розіслати його за адресами редакцій чи не всіх існуючих на Херсонщині ЗМІ .

Такий наївний піар може хіба що викликати не найвеселішу усмішку в усіх, хто "в темі". Адже херсонцям без всяких столичних блогерів прекрасно відомо, з якими перипетіями пов'язано будівництво об'єкта, скільки грошей на нього вже "злили" і, найголовніше, що, за словами голови ОДА Сергія Козиря, мостоперехід навряд чи вийде здати до початку травня - як це було обіцяно раніше.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ