Підтримати нас

За репост матеріалу "Крим – це Україна" росіянину дали понад 2 роки колонії

Автор статті
06 травня 2016 06:21
610
Поширити:

У Твері за репости в соцмережі ВКонтакте про Крим інженер-механік Андрій Бубеєв засуджений до 2 років 3 місяців колонії-поселення, – повідомляє "Радио Свобода".

Вирок оголосив пізно ввечері в четвер Заволжський районний суд міста. Про це із залу суду повідомила адвокат Світлана Сидоркіна, що представляє інтереси Бубеєва.

Інженер Бубеєв звинувачувався в публічних закликах до здійснення екстремістської діяльності і закликах до діяльності, спрямованої на порушення територіальної цілісності Росії. Приводом для кримінального переслідування послужили 1 репост матеріалу "Крим – це Україна" публіциста Бориса Стомахіїна і 1 картинка на цю ж тему на власній сторінці ВКонтакте.

У дебатах 5-го травня держобвинувач попросив засудити Бубеєва до 3,5 років позбавлення волі. Сам підсудний стверджував, що його переслідують за переконання. Провину він не визнав.

У серпні 2015 року Андрій Бубеєв вже був засуджений за репости аналогічних матеріалів і картинок і засуджений за розпалювання ненависті або ворожнечі до 10 місяців позбавлення волі з відбуванням покарання в колонії-поселенні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ