Підтримати нас

За кордон намагались вивезти у грілці 12 кілограмів ртуті

Vgoru
Автор статті
13 лютого 2019 09:33
591
Поширити:

У неділю, 10 лютого, в ході реалізації оперативної інформації УСБУ в Херсонській області у взаємодії з УСБУ Одещини в рамках кримінального провадження офіцери відділу внутрішньої безпеки  Білгород-Дністровського прикордонного загону спільно з групою реагування відділу прикордонної служби «Роздільна» та співробітниками УСБУ затримали двох чоловіків. 

В одного з них на тілі під одягом правоохоронці виявили грілку об’ємом 1 літр та вагою 12 кілограмів. Оперативники  встановили, що місцеві жителі намагалися незаконно переправити через державний кордон 12 кілограмів ртуті. За кордоном вони планували її продати  за дванадцять тисяч доларів США.

Крім того, міжвідомча група правоохоронців поряд з пунктом пропуску виявила автомобіль «Фольксваген» української реєстрації, яким доставили затриманих осіб з небезпечним вантажем до кордону. Водій-співучасник очікував на повернення своїх спільників.

При наближенні прикордонників до транспортного засобу водій різко зрушив з місця та скерквав авто на охоронців кордону. Прикордонники зробили два попереджувальних постріли вгору, після чого автомобіль зупинили, а водія затримали.  Тривають слідчі дії.

 

Прес-центр СБ України

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ