Підтримати нас

За яких міністрів оборони армію розпродавали найактивніше (інфографіка)

Автор статті
24 серпня 2017 14:30
784
Поширити:

Український політтехнолог Віктор Уколов в Facebook прокоментував слова президента Петра Порошенка про те, що до 2014 року боєздатність української армії систематично руйнувалася.

“У тогочасних директивних документах твердилося, що нібито перед Україною абсолютно немає ніяких військових загроз. Тому і армію не те що не готували до війни, а свідомо знищували, знімаючи з озброєння, з бойового чергування найбільш боєздатні зразки техніки. До цього причетні ціла низка попередніх керівників міністерства оборони, і за безцінь розпродаючи це, мотивуючи себе корупцією, переводячи до складу надлишкового озброєння”, – сказав Порошенко.

Уколов, коментуючи ці слова президента привів статистику розпродажу української зброї за різних міністрів оборони з 2005 по 2014 р.р.

Нагадаємо, що в Україні розпочата програма збройно-технічного осучаснення армії. Про це президент Петро Порошенкозаявив під час огляду виставки озброєння та військової техніки з нагоди 26-ї річниці незалежності України, повідомляє прес-служба Міноборони.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ