Підтримати нас

З початку літа ювенальні поліцейські виявили 25 фактів продажу дітям алкоголю і тютюнових виробів

Автор статті
19 липня 2019 14:00
581
Поширити:

На час літніх канікул ювенальні поліцейські посилили профілактичну роботу для своєчасного припинення фактів реалізації неповнолітнім алкогольної продукції та тютюнових виробів. З цією метою в рамках операції «Безпечне літо» постійно проводяться рейди, особливо у курортних районах.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Цього разу поліцейські відпрацювали місто Генічеськ і виявили факти продажу дітям спиртного і цигарок. На продавців склали адміністративні протоколи.   

Від початку операції «Безпечне літо» виявлено 25 фактів продажу неповнолітнім алкоголю і тютюнових виробів, 30 фактів доведення неповнолітніх до стану сп'яніння, 69 підлітків знаходилися у громадських місцях у п'яному вигляді або розпивали пиво у заборонених законом місцях. 40 неповнолітніх курили тютюнові вироби у заборонених місцях.

З початку року на підприємців, в магазинах яких дітям продали алкоголь і тютюнові вироби, накладено фінансові санкції в сумі 250 тисяч гривень. 10 підприємців позбавлено ліцензій на право торгівлі алкоголем і тютюновими виробами. А на недобросовісних продавців, які продали неповнолітнім алкоголь і цигарки, накладено штрафи в сумі приблизно 60 тисяч гривень.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ