Підтримати нас

З Днем юриста, колеги!

Автор статті
08 жовтня 2019 10:25
746
Поширити:

Сьогодні, 8 жовтня, в Україні відзначають День юриста.

Нашій команді онлайн газети «Вгору» пощастило працювати з двома талановитими юристами, до яких ми  щодня звертаємося за порадою.

Тільки й чути: «Лєно, треба терміново вичитати статтю!», «Сашко, на який закон тут треба посилатися?», «А як знайти зв'язок між цими фірмами?», «Надішли відповіді на запити, які ми писали», «Я  розслідування пишу, потрібна допомога», «А ми можемо перелізти через той паркан, щоб зняти відео?»

Наші невтомні помічники ніколи не відмовляють у допомозі журналістам. Разом проводять сенсаційні журналістські розслідування, ходять в суди,  пишуть запити та   коментарі до статей, роз’яснюють,  як   насправді має працювати закон. Хоча все це не їх основна робота.

Щотижня керівниця громадської приймальні Олена Старюк та адвокат Олександр Данилов консультують десятки херсонців та надають безоплатну юридичну правову допомогу в громадській приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров'я». Завжди з посмішкою та відкритим серцем.

Колектив редакції онлайн газети «Вгору» вітає усіх херсонських юристів з професійним святом! Успіху вам та зростання!

P.S. У Херсоні безоплатну юридичну консультацію можна отримати в Громадській приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров'я»:

Прийом: Вівторок – з 10:00 до 12:00 та з 13:00 до 15:00

Адреса: вул. Бориса Мозолевського (Фрунзе), 2 оф. 19

Попередній запис за телефоном: (0552) 49-60-03, +38(066) 790 90 21

Email: FMZ_pravo@ukr.net

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ