Підтримати нас

З бюджету Херсона збільшать видатки на капітальний благоустрій

Автор статті
18 травня 2021 13:31
1,016
Поширити:

На засіданні постійної комісії Херсонської міськради з питань житлово-комунального господарства, житлoвoї пoлiтики, eнepгoзбepeжeння та благоустрою, яке відбулося у понеділок, 17 травня, депутати вирішували, чи доцільно було б збільшити фінансування деяких програм з благоустрою обласного центру.

Зокрема, малися на увазі будівництво та реконструкція дитячих майданчиків, яку передбачали зробити у минулому році в рамках Громадського бюджету.

У результаті зміни, якими видатки на капітальний благоустрій збільшуються, народні обранці погодили. Наступний етап - відповідний проєкт рішення треба буде затвердити на пленарному засіданні ради.

Ще одне важливе питання, яке виносилося на розгляд комісії - значні борги підприємства “Херсонтеплоенерго”. КП заборгувало Міністерству фінансів України понад 26 мільйонів гривень, які були позичені. 

Заступник міського голови з питань ЖКГ Володимир Пепель, який був присутній на засіданні, зауважив, що місто повинно вчасно і в повному обсязі розрахуватися з боргами, адже від цього залежить, чи буде воно й надалі брати участь у програмах державного фінансування.

Фото Олександра Корнякова

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ