Підтримати нас

Юрій Гусєв закликає херсонців кохатися якомога частіше

Автор статті
27 листопада 2020 15:30
993
Поширити:

Очільник Херсонської ОДА Юрій Гусєв добре відомий своїми реформаторськими підходами до управління регіоном. Втім, поки що мало яке з нововведень увінчалося відчутним успіхом. Наскільки вдало складеться доля чергового дітища голови облдержадміністрації, про яке нижче, покаже час. Принаймні, для цього знадобиться щонайменше дев'ять місяців...

Отже, судячи з обговорення на нещодавньому засіданні колегії ОДА, Гусєв і його соратники розробили нову обласну програму на 2021 рік під назвою "Одна сім'я - три дитини". Як неважко здогадатися, мова в документі йде про спробу поліпшити катастрофічну демографічну ситуацію в області. Передбачається, що сім'ям, в яких троє і більше дітей, буде надаватися особлива матеріальна, соціальна та психологічна допомога. У якості "пілотних" у наступному році вирішили обрати Новокаховську, Лазурненську та Іванівську ОТГ. Виходячи з того, чи піде процес сприятливо, у 2022 році програму збираються розширити на всю область.

Відзначимо, однак, що це питання ще потрібно спочатку включити до порядку денного сесії облради, а депутати (до речі, вже в новому складі) ще повинні його затвердити.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ