Підтримати нас

Євросоюз закликав РФ визнати відповідальність за катастрофу MH17

Автор статті
18 липня 2019 06:22
773
Поширити:

Європейський союз закликав Росію взяти на себе відповідальність за катастрофу малазійського рейсу MH17 і повністю співпрацювати зі слідством .

Про це йдеться в заяві Високої Представниці від імені ЄС з нагоди 5-ї річниці збиття літака рейсу MH17 Федеріки Могеріні.

"У цей день, коли ми відзначаємо п'яту річницю трагічного збиття літака рейсу MH17 авіакомпанії «Малайзійські авіалінії», що призвело до загибелі 298 невинних людей, ми щиро співчуваємо усім тим, хто втратив своїх близьких. Ми продовжуємо розділяти їх горе.

Європейський Союз підтверджує свою повну підтримку всіх зусиль, спрямованих на встановлення істини, справедливості та відповідальності для жертв та їх близьких родичів, відповідно до Резолюції Ради Безпеки ООН 2166.

У зв’язку із цим, ЄС вітає заяву Спільної слідчої групи від 19 червня 2019 року про те, що у Нідерландах буде порушено кримінальну справу проти чотирьох осіб. 

ЄС закликає Росію взяти на себе відповідальність і повністю співпрацювати зі слідством, що триває. ЄС висловлює повну впевненість у незалежності та професіоналізмі майбутніх судових процедур". 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ