Підтримати нас

Які холодильники Electrolux вибрати для кухні: огляд трендових моделей

Vgoru
Автор статті
05 березня 2021 10:04
1,092
Поширити:

Холодильник - один із найголовніших приладів на кухні, до вибору якого українці ставляться дуже серйозно. Важливо, щоб він забезпечував потреби всієї родини, ідеально вписався в інтер'єр, працював ефективно та економно. Ці завдання з успіхом виконують вироби Electrolux.

Шведські інженери ретельно розробили функціонал своєї техніки, тому вона відповідає викликам сучасності. Якщо ви розмірковуєте про купівлю холодильника Electrolux, дозвольте запропонувати 3 популярні моделі різних конфігурацій.

EAL6140WOU Frost free Side-by-Side

Перший на огляді холодильник side-by-side. Ця конструкція вже давно домінує на ринку Європи й США, а в нас тільки набирає популярності. Модель із двома дверцятами, ліворуч і праворуч, поєднує в одному пристрої холодильну й морозильну камери.

Такий варіант має кілька переваг:

  • економія місця на кухні;

  • більше корисного простору всередині;

  • мінімальне енергоспоживання.

Техніка працює за технологією Frost free: обидві зони не потребують розморожування вручну. За висоти 178 см і ширини 91 см апарат має значні корисні об'єми: 370 л – у холодильному відсіку, 170 л – у морозилці. 

Електронна сенсорна панель спрощує управління функціоналом, а він у пристрою великий, є навіть вбудований холодильник для кубиків льоду та охолодження питної води. Ідеальний апарат для великої родини!

EN3853MOW із морозильною камерою внизу

Electrolux пропонує різні види холодильників, модель EN3853MOW – одна з найпопулярніших на українському ринку. Вона має традиційну комплектацію з верхнім холодильним відсіком і нижньою окремою морозильною камерою.

Вас зацікавлять такі технології пристрою:

  • TwinTech – дбайливе охолодження продуктів зі збереженням їхньої свіжості до 7 днів;

  • DynamicAir – стабільне охолодження всередині всієї холодильної камери. Примусова циркуляція повітря підтримує оптимальну температуру в усіх зонах;

  • Action Freeze й Action Cool – функції швидкого заморожування й підтримання оптимальної температури зберігання, завдяки чому в продуктах залишається природний смак і максимум корисних вітамінів і мікроелементів.

Модель EN3853MOW покриває потреби сім'ї з 3–4 осіб. Цей місткий холодильник заввишки 2 м 5 см стане центральним елементом інтер'єру кухні.

Вбудований RNS6TE19S із морозильною камерою

Якщо хочете сховати техніку за декоративними фасадами кухні, на сайті electrolux.ua знайдете потрібні моделі. Одна з таких – RNS6TE19S, що заввишки 188 см і завширшки 540 см. 

Пристрій розроблений спеціально для експлуатації в підготовлених меблевих нішах, тому має особливу систему охолодження й вентиляції, яка унеможливлює перегрів робочих вузлів холодильника.

Технологія MultiSpace дає змогу організувати внутрішній простір холодильника саме так, як зручно вам.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ