Підтримати нас

Як Україна переможе

Vgoru
Автор статті
17 червня 2022 17:33
1,529
Поширити:

Американський журнал про міжнародні відносини та зовнішню політику США Foreign Affairs («Зовнішня політика»), що видається Радою з міжнародних відносин, під заголовком «Як Україна переможе. Теорія перемоги Києва» видрукував статтю глави МЗС України Дмитра Кулеби.

Як стверджує український дипломат, на півдні українська армія вже проводить контратаки, а для прориву оборони противника застосовуватиметься передове озброєння.

«Ми прагнутимемо поставити росіян на межу необхідності залишити Херсон — місто, яке є ключем до стратегічної стабільності України. Якщо ми просуватимемося і на півдні, і на сході, ми можемо змусити Путіна обирати між відмовою від південних міст, включаючи Херсон та Мелітополь, і відмовою від нещодавно окупованих територій на Донбасі», — зазначив Дмитро Кулеба.

Очільник дипломатичного відомства певен, що тоді Путін набагато серйозніше ставитиметься до перемовин щодо припинення бойових дій.

«Нашою метою, як і раніше, буде виведення російських військ з України… Зрештою, Путін вивів російські війська з районів навколо Києва, зіткнувшись із достатньою кількістю провалів. Якщо наші збройні сили стануть сильнішими та успішнішими, у нього будуть вагомі причини зробити це знову», — наголосив міністр.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ