Підтримати нас

Як поліцейські офіцери громади прикрили нарко-«малину»

Автор статті
08 липня 2020 10:00
783
Поширити:

Продовження пригод поліцейських офіцерів громад з Малинівської ОТГ Харківської області.

Поширення наркоманії в Україні останнім часом набуло характеру великомасштабного асоціального явища, що є однією з найбільш нагальних безпекових проблем у громадах.

І днями однією злочинною «малиною», що займалася незаконним збутом наркотичних засобів, поменшало – завдяки поліцейським офіцерам громади.

До вже знайомих нам поліцейських офіцерів громади Малинівської ОТГ Харківської області почали надходити скарги від місцевих жителів про те, що молодий чоловік розповсюджує наркотики серед населення Малинівки.

При перевірці інформації було встановлено свідків та очевидців даної події та відкрито кримінальне провадження за ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Завдяки злагодженим професійним діям поліцейських офіцерів громади Малинівської ОТГ, а також працівників сектору кримінальної поліції та слідчих Чугуївського відділу поліції, було задокументовано декілька фактів злочинного збуту наркотиків. 

І 30 травня за ухвалою Чугуївського міського суду проведено обшук у домоволодінні даного кримінальника. Чоловіка затримано. Слідчі дії за даним фактом тривають.

Як зазначив ПОГ Олександр Кіндяков, відтепер на території Малинівської об’єднаної територіальної громади буде «легше дихати», адже наркотичного смороду значно поменшало.

Публікація підготовлена в рамках проекту “Шерифи для нових громад” за фінансової підтримки у 2018-2019 роках Міжнародного Фонду “Відродження” та Міжнародного фонду Чарльза Стюарта Мотта. З 2019 року проект реалізується Благодійною організацією “Фонд милосердя та здоров'я” та Громадською організацією “Інформаційний ресурсний центр “Правовий простір” за підтримки Міжнародного фонду Чарльза Стюарта Мотта. Погляди, відображені у цьому матеріалі, належать його автору і можуть не співпадати з думкою Міжнародного Фонду “Відродження” та Міжнародного Фонду Ч.С. Мотта.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ