Підтримати нас

Як купити браслет на руку і вгадати з вибором

Vgoru
Автор статті
11 лютого 2021 10:14
1,248
Поширити:

Більш універсальну прикраса, яка підійде всім і кожному, важко собі уявити. Ювелірний браслет залишається в трендах модних колекцій, різноманітність форм і забарвлень надихає до нових експериментів.

При покупці браслета з каталогу https://zolotoy-standart.com.ua/ua/catalog/braslety/ треба визначитись з матеріалом, вставками і ціною. Також потрібно правильно визначити розмір і обрати вид застібки. Усі ці деталі відіграють важливу роль у майбутньому, визначаючи, де і як носити обновку. 

Золотий браслет на руку жіночий - визначаємося з розміром

Якісний виріб має бути гладким, а ланки - легко прилягати одна до одної. Такий браслет можна носити і на руці, і поверх тонкого рукава. Рекомендована відстань між шкірою і прикрасою 1-2 сантиметри або щоб умістився великий палець. Чим складніше зроблений браслет, тим більше запасного місця для нього потрібно залишити.

Ювелірний гіпермаркет Золотий Стандарт - саме те місце, де допоможуть підібрати прикрасу, прислухаючись до побажань. Адже правильний розмір - тільки початок захоплюючого шляху.

Вироби з золота 585 у кращому сусідстві

Більшість браслетів виробляють із золота найпопулярнішої проби. Колір дорогоцінного металу може відрізнятися - червоний, білий, жовтий. Завдяки багатій палітрі підбір аксесуарів перетворюється на цілу науку.

Ювелірний магазин https://zolotoy-standart.com.ua/ може підказати кілька тонкощів поєднання прикрас на руці:

  • срібло і золото краще не носити разом, винятком може стати лише поєднання з білим золотим сплавом,

  • великі каблучки або сережки - не привід надягати широкий браслет,

  • кілька прикрас доречні, якщо вони витончені, виконані в схожому стилі,

  • браслет не варто носити на одній руці з годинником,

  • ювелірні вироби не можна ховати під рукавами, маскувати мереживом або вишивкою.

Крім того, варто пам'ятати про поєднання каменів, довжину прикрас і вагу підвісок. Занадто перевантажений образ - більше трьох прикрас за раз - уже свідчить про  поганий тон.

Золоті прикраси на руку для різних стилів одягу

При всій своїй універсальності тонкі браслети більше підходять для офісного дрескоду. Так, вони підкреслять точність рухів під час жестикуляції,  не відволікаючи уваги оточуючих.

Молодіжний стиль - кежуал, більш вільний у виборі прикрас. Тут можна вибрати модель жіночих ланцюжків https://zolotoy-standart.com.ua/ua/catalog/zhenskie-braslety/ з декількох ланцюжків цікавого плетіння, додати підвіси і символіку субкультур. Романтичні дівчата не відмовляться від стилізованого серця, замочка, стріли.

Святковий образ дозволяє приміряти широкі і фантазійні браслети. Вставки з каменів, перлів, емалі вже давно стали частиною предметів мистецтва на жіночих руках. Навіть епатажні вироби знайдуть справжніх цінителів.

Не варто вважати, що браслети із золота носять тільки представниці прекрасної статі. Чоловіки можуть дозволити собі об’ємне плетіння, геометричні ланки, напівкоштовні самоцвіти. Головне - вибрати середню ширину прикраси, дотримуючись рівноваги в дрібницях.

Дорогоцінні метали і химерні застібки

Дуже важливим моментом під час покупки є перевірка кріплення. Деякі застібки можуть випадково розкритися, а важкий золотий браслет з підвісками ризикує зісковзнути при невдалому русі.

  1. Карабін - найпоширеніший і досить надійний вид замку для браслетів. Його можна відкрити навіть однією рукою.

  2. Для невагомих прикрас краще шпрінгельний замок. 

  3. Жорсткі браслети іноді скріплюються шарнірної застібкою.

  4. Вироби оригінальної роботи можуть оснащуватися гачком. Незважаючи на простоту, це дуже надійна застібка.

  5. Замок-коробочка застосовується для широких прикрас зі складними деталями. Він вимагає дбайливої прикраси, зате вписується в загальний дизайн.

Тепер залишається тільки уважно придивитися до каталогу ювелірних браслетів і вибрати той, який до душі. Адже кожний виріб створено з любов'ю, а значить,  він принесе тільки позитивні емоції.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ