Підтримати нас

Впродовж двох днів у Херсоні гудітимуть сирени тривоги

Автор статті
08 листопада 2019 08:00
640
Поширити:

14 - 15 листопада у Херсоні запланована перевірка стану готовності системи централізованого оповіщення міста.

Про це повідомляє відділ з питань цивільного захисту м. Херсона, сповіщає сайт міськради.

Окрім того, з 11 до 14 листопада заплановано проведення комплексної перевірки системи централізованого оповіщення Херсонської області.

Під час перевірок вмикатимуть сигнально-гучномовні пристрої, електросирени та передаватимуть сигнали й інформацію з питань цивільного захисту в ефірі радіостанції Українське Радіо Херсон (частота в місті Херсоні 100,6 МГц, FM-діапазон).

Відділ з питань цивільного захисту м. Херсона міської ради звертається до мешканців міста з проханням зберігати спокій під час звучання навчальних сигналів і повідомлень з питань цивільного захисту та по можливості повідомити про проведення вказаних заходів рідних, близьких і знайомих.

Також фахівці з цивільного захисту попереджають:

"Для привернення уваги населення у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайної ситуації передається попереджувальний сигнал «Увага всім», а саме: уривчасте звучання електросирен, часті гудки транспорту, зокрема у запису мережами радіомовлення та через вуличні гучномовні пристрої. Після попереджувального сигналу здійснюється трансляція телерадіомережами відповідних повідомлень про загрозу виникнення або виникнення надзвичайної ситуації. Повідомлення включають інформацію про характер та місце виникнення надзвичайної ситуації, зону можливого ураження, порядок дій населення та види захисту".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ