Підтримати нас

«Вогонь і Вода»: чи варто грати?

Vgoru
Автор статті
16 травня 2022 15:35
10,009
Поширити:

Обожнюєте онлайн-забавки, у які можна грати разом із другом? 

 

Серед подібного контенту вирізняється гра, де треба керувати природними стихіями. Один гравець бере на себе роль Води, інший — Вогню. Окремо у маленьких духів нічого не вийде, тож треба діяти злагоджено.

Разом геймерам треба пройти безліч рівнів та випробувань, які врешті-решт приведуть до перемоги. Маленьким користувачам, напевне, важливо, щоб улюблена розвага була у вільному доступі. Якщо вас зацікавили ігри в стилі Вогонь і Вода - передивитись можна за посиланням.

До речі, проводити час за цією грою, не завантажуючи її на носій, можна з 2018 року. Тоді їх було модернізовано за технологією HTML5, що дозволяє гратися не лише на ПК, а й на портативних пристроях, навіть на смартфонах.

Що треба знати про головних героїв?

Геймплей потребує від юних гравців неабиякої уважності, що обумовлене нюансами персонажів:

  • Дівчинка Вода здатна долати водойми, проте зустріч з вогнем призводить до її загибелі.
  • Хлопчик Вогонь швидко пройде вогневу прірву, а от вода не знищить його.

Як бачите, кожен з героїв має свої сильні та слабкі сторони. Пара має об’єднати зусилля, щоб досягти мети. У їхній протилежності — сила, яка допоможе дійти перемоги.

Найбільш популярні варіанти гри

Граючи, ви відвідаєте багацько древніх храмів, сповнених загадок та таємниць. Але не час задивлятися на цікавий фон, бо треба демонструвати спритність та кмітливість. На друзів чекають пригоди у місцях, де чатує небезпека. Доведіть, що здолати їх під силу справжній дружбі.

Вода та Вогонь полюбляють перебувати у храмах. Ігри серії запрошують гравців саме до цих віртуальних локацій. Класичні модифікації гри є найцікавішими, а через це — і популярнішими:

1.    «У лісовому храмі».

Крапелька й вогник мандрують коридорами та рівнями старовинного храму, що супроводжується пошуком скарбів. Червоні рубіни призначаються для хлопчика Вогню, а сині сапфіри — для Водички. Інші самоцвіти можуть збирати обидва.

2.    «У світлому храмі».

Виходи заблоковано. Щоб відчинити їх, слід постаратися й правильно спрямувати світло. Саме це і є ціллю різновиду гри, якої треба досягти малим геймерам.

3.    «У крижаному храмі».

Світ льоду ховає на своїх просторах купу секретів. Цей рівень дуже сподобається дівчинці, котра грає за Воду, бо лід та її героїня наче рідні. Тож грати за жіночого персонажа значно простіше у цьому варіанті забави.

4.    «У кришталевому храмі».

Тут рівні проходити ще складніше, аніж в інших версіях. Тепер кожен герой має свій вихід, власні перешкоди, але ж пройти шлях до фіналу можна лише у тому випадку, якщо надавати одне одному допомогу.

Гра «Вогонь і вода» — розвиток ваших здібностей

Браузерна гра дуже до вподоби поколінню, що підростає. Але від неї в такому ж захваті дорослі, знайомі з грою. Вона захоплює своєю яскравістю та атмосферою підтримки. А чи замислювалися ви, що грати не лише весело, а й корисно? Розвага під назвою «Вогонь і Вода» розвиває різні людські можливості та якості:

  • Наполегливість.
  • Зорову пам’ять.
  • Уважність.
  • Сприйняття кольорів.
  • Когнітивні здібності.
  • Швидку реакцію.
  • Дрібну моторику (у дітлахів 3–6 років).
  • Вміння домовлятися, допомагати, рятувати.
  • Швидко приймати рішення.

Грати за одним персональним комп’ютером — дуже цікаво та емоційно. Онлайн-гру можна у будь-який момент поставити на паузу, щоб перепочити від виснажливих пригод, а згодом чи наступного дня повернутися до виконання місії. Отже ця розвага дійсно варта вашої уваги. Думаєте, легко керувати стихіями? А ви спробуйте!

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ