Підтримати нас

Водні поліцейські попередили збитки на майже три мільйони гривень

Vgoru
Автор статті
25 червня 2021 13:00
827
Поширити:

Рейд акваторією Азовського моря з першого ж дня відпрацювання дав чималий "улов"

Правоохоронці виявили браконьєрську здобич: у сітках довжиною майже півтора кілометра були різні види риб (по кілька десятків тисяч штук кожної). Після відпрацювання знаряддя лову вилучили, біоресурси випустили у природне середовище.

Акваторію Азовського моря відпрацьовують співробітники Управління авіації та поліції на воді, разом з працівниками сектору поліцейської діяльності на воді Херсонського районного управління поліції. Активну участь беруть колеги з Київської, Чернігівської та Хмельницької областей.

За словами начальника управління авіації та поліції на воді Національної поліції України Сергія Науменка, під час першого рейду виявили різноманітні браконьєрські знаряддя, вилучили 788 пасток  бичкових, чотири ятері креветочні та сім  ятерів бичкових, а також  11  сіток мисинових. 

У вилучених сітях були бички, креветки, камбала, піленгас та зеленушка- кожного виду по кілька десятків тисяч риб, які поліцейські випустили у природне середовище. За попередніми підрахунками, орієнтовна вартість браконьєрського вилову становить майже три мільйони гривень.

Поліцейські зазначають, що відпрацювання акваторій буде проводитися і надалі.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ