Підтримати нас

Водна поліція перевірила водний транспорт

Автор статті
23 липня 2019 15:15
673
Поширити:

Працівники відділення поліції в порту «Херсон» провели профілактичні рейди по дотриманню водіями водного транспорту правил перевезення пасажирів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліція перевіряла курортні містечка області. У водіїв плавзасобів перевірялись наявність ліцензії на здійснення пасажирських перевезень, рятівних жилетів та відповідність пасажирів до кількості посадочних місць. Під час відпрацювання Скадовська та смт Лазурне правоохоронці задокументували 4 порушення адміністративного законодавства. На правопорушників складені протоколи за ст. 164 КУпАП «Порушення порядку провадження господарської діяльності» (тягне за собою накладення штрафу від 17 до 34 тисяч гривень).

Також в ході патрулювання акваторії річки Дніпро поліцейські виявили чотирьох водіїв плавзасобів, у яких вміст алкоголю в крові перевищував допустиму норму. У відношенні правопорушників складені адміністративні протоколи за ч.5 ст.130 КУпАП. За керування плавзасобом у стані сп'яніння водіям доведеться сплатити штраф в розмірі 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Також суд може позбавити їх права керування всіма видами плавучих засобів на строк від одного до трьох років, або присудити громадські роботи на строк від 40 до 60 годин, або адміністративний арешт на строк від 10 до 15 діб.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ