Підтримати нас

Водія маршрутки, який відмовився перевозити учасників АТО, звільнили та вручили повістку до військкомату

Vgoru
Автор статті
03 червня 2016 03:10
443
Поширити:

У Вінниці водія маршрутного таксі 20 А, Швайгера А.Ч., який відмовився перевозити учасників АТО по посвідченню, звільнили та вручили повістку до військкомату.

Інцидент стався 30 травня 2016року, пише ІВ Голос народу.

Александр Гота, керівник Громадської організації приватних перевізників "Маршрут", приніс свої вибачення.

Як пише Андрій Грачов, конфлік досягнув логічного завершення.

"Поставим точку и внесём ясность для ВСЕХ, в ситуации с маршрутом 20А в Виннице. Случай, который вызвал сильное возмущение со стороны АТОшников, получил логическую и справедливую развязку. 
Водитель маршрутки 20А отказался везти 5-х ребят. В разговоре высказался " Вы меня зае...ли, я уже сегодня двух перевёз".

Не буду внедрятся в подробности. Водитель уволен, без права работать на любом маршруте в Виннице. Хозяин машины получил желтую карточку с красным оттенком. Перед ребятами, которых оказались везти, опубликовано официальное извинение.

За оперативность, справедливость и понимание,большое спасибо: Пидоченко Олексій Петрович (директор департамента Енергетики, траспорту та звязку м. Вінниці), Александру Гота (ГО Маршрут), Лариса Полулях (бойові бджолки), Ліпский Андрій (Союз десантників Вінниці та Вінницької області), Смішний Роман (обласне обєднання учасників та ветеранів АТО Вінниці та Вінницької області). 
Сработали по принципу "Один за ВСЕХ и ВСЕ за одного".

Але це ще не все. Так, зі слів керівник Союз десантників Вінниччини, Ліпського Андрія, хамовитому водію прямо в міській раді вручили повістку до військомату.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ