Підтримати нас

Випускний в Україні 2017: які помилки краще не повторювати

Автор статті
26 червня 2017 13:20
560
Поширити:

Випускний – це завжди дуже хвилююча подія, до якої готуються заздалегідь.

Незважаючи на те, що в житті їх буває досить багато: садок, після 4 класу, після 9-го, але все одно, найголовнішим і урочистим завжди залишається випускний після 11 класу. Діти і батьки з нетерпінням чекають цього. Школярі отримують майже повну свободу і починають доросле життя. Саме тому випускний в Україні - 2017 настільки хвилююче свято.

Випускний в Україні - 2017: підготовка до свята

До цієї події потрібно починати готуватися ще за півроку. Як мінімум вибір місця святкування варто знайти якомога раніше, тому що все може бути занято. Крім цього, дуже багато уваги потрібно приділяти вальсу, який  прикрашатиме випускний вечір. І найголовніше для дівчат – це випускне плаття. Саме про це ми і хотіли поговорити. Звичайно, випускний в Україні - 2017 – це дуже хвилююче, але у деяких просто зносить дах. У таких випадках часто сукні далеко не найкрасивіші, але призи за оригінальність отримати точно можуть.

Випускний в Україні - 2017: найсмішніші сукні минулих років

Випускний в Україні - 2017 буде проходити вже завтра. Звичайно, всі школярі вже давно цього чекали і готувалися. Випускний вальс уже вивчений, сукні та костюми куплені, кафе і ресторани готові до урочистостей, батьки готують серветки, щоб витерти сльози. Але, іноді, під час випускного ці сльози бувають не тільки від радості, але і від сміху. Саме про такі випадки ми вирішили вам розповісти. Адже в школі не раз говорили про те, що вчитися треба на чужих помилках.

Випускний в Україні - 2017: топ найсмішніших випускниць

Це ті випадки, коли хвилююча подія стала вже занадто хвилюючою для прекрасних дівчат.

А я йду така вся в Dolce & Gabbana

Головне, що найважливіші зони прикриті

Коли досягли великого успіху ще до випускного

Подружка, схоже, сильно заздрить

Коли "Лісова пісня" Лесі Українки справила враження

Трохи переплутала карнавали

Занадто шалена імператриця

Коли на випускному не вистачає батюшки з кадилом

Схоже, її улюблена пісня "Не надо стесняться"

Ось про це ми й говорили, дорогі дівчата. Сподіваємося, що подібні фото допоможуть вам не повторити помилок і зробити випускний в Україні - 2017 одним із найкрасивіших.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ