Підтримати нас

Військові рф навмисно вимкнули інтернет і мобільний зв'язок

Vgoru
Автор статті
31 травня 2022 08:18
987
Поширити:

Про те, що зникнення мобільного зв'язку та інтернету на Херсонщині -не технічне питання, а спеціальний захід з боку окупаційної влади повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань.

"Щодо зникнення мобільного зв’язку — це вже не технічне питання, як було попередні рази. Зараз окупант навмисно вимкнув інтернет і мобільний зв’язок. Пропонує користуватись єдиним, по їхнім словам, альтернативним варіантом — російським. Сталось це саме тоді, коли наші Збройні сили пішли у наступ. Бояться росіяни, щоб люди дізнавались про хороші новини.

Вчора в Херсоні в Таврійському районі запустили машину з гучномовцем, який розказував, що зв’язок вимкнула Україна, бо кинула область. Дешева пропаганда.

Відповідно немає й мобільного банкінгу, ні переказувати гроші, ні отримати, ні розрахуватись. Цим також користуються загарбники, кажуть переходити на їхню банківську систему.

Я впевнений, що наші технічні служби розв’яжуть питання зв’язку якнайшвидше, як це було минулого разу", - написав Хлань.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ