Підтримати нас

Відомі українці на захисті нашої країни

Vgoru
Автор статті
10 березня 2022 18:30
873
Поширити:

З початку війни з Росією до лав збройних сил України та до територіальної оборони різних областей приєдналося чимало талановитих українців.

Разом зі своїми земляками Україну боронять актори, режисери, блогери, журналісти, спортсмени, письменники, музиканти, співаки, танцівники, гумористи.

Андрій Хливнюк та гурт "Бумбокс" у повному складі приєдналися до територіальної оборони. Вони захищають Київ.

Лідер гурту "ТНМК" Олег Михайлюта, більше відомий як Фагот, також вступив до лав тероборони. У своєму інстаграм він закликав усіх приєднуватися до боротьби:

"Всі, хто можуть тримати зброю, мають це зробити, бо це наша земля і відступати нам нема куди. Перемога буде за нами!"

Лідер гурту Тартак Сашко Положинський несе службу у Збройних силах за контрактом.

Український танцівник та хореограф Дмитро Дікусар теж став добровольцем, приєднавшись до ЗСУ.

«Поповнив ряди. Потанцюємо!» – пожартував він на сторінці в Instagram.

Палке бажання захищати батьківщину відчув і гуморист Юрій Ткач, він приєднався до тероборони Київщини:

"Я на рідній землі!!! Ми в Києві!!! Це наша Країна!!! Це наша Земля!!! Це наші Сім’ї !!! І ми захистимо їх!!! Слава Україні!!!". 

 

До територіальної оборони увійшли актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв та зірка серіалу "Коли всі вдома" Олексій Тритенко. 

"Ніч відстояли. Все добре. Все буде Україна,"- відзвітувався Олексій у соцмережах.

Лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк - почесний громадянин міста Вінниця, боронитиме рідну Вінниччину  від російських окупантів.

З першого дня війни 24 лютого, у складі полку«Азов» воюють проти ворожої армії письменники брати близнюки Дмитро та Віталій Капранови.

Український режисер Олег Сенцов,  який понад 5 років провів  у російській в'язниці, також приєднався до оборони України.

 «Ворог хоче знищити Україну та її народ. Всі до зброї! Йдіть до військкоматів, вступайте в лави ЗСУ, записуйтесь в самооборону, здавайте кров, допомагайте фронту, чиніть опір у тилу агресора. Смерть окупантам! Слава Україні!» – написав він у своєму зверненні до підписників.

На захист Батьківщини від російської армії стали й легендарні боксери Василь Ломаченко та Олександр Усік (на головному фото). Ломаченко долучився до Білгород-Дніпровського батальйону територіальної оборони на Одещині, а Олександр Усік до тероборони Києва.

Музичний продюсер Ігор Кондратюк захищатиме Житомирщину разом з територіальною обороною області. Про своє бажання долучитися до захисту української землі він розповів у прямому ефірі телемарафону 27 лютого.

Відомий музикант, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук приєднався до лав територіальної оборони Львівщини. Про це повідомив начальник Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Тіщенко.

Записався в резерв ЗСУ тероборони і Сергій Фоменко (Фома) - лідер гурту "Мандри" 

І це далеко не повний перелік відомих людей, які нині захищають нашу Вітчизну. Зірки боронять Україну пліч-о-пліч зі звичайними солдатами. Українці з кожним днем і стають значно ближчими один до одного. 

Мільйони сердець б'ються в унісон, наближаючи перемогу. Кожен сьогодні бореться на своєму маленькому фронті. Усі разом ми - непереможний народ України.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ