Підтримати нас

Відкритий лист акторів Херсонського академічного обласного театру ляльок до керівництва міста, області та громадськості

Автор статті
14 вересня 2017 04:24
575
Поширити:

Шановні керівники!
Творчій склад театру звертається до Вас з проханням щодо роз’яснення ситуації яка склалася з ремонтом або реконструкцією фойє нашого театру. 

У минулому році в листопаді місяці бригада ремонтників «розгромила» наше фойє, залишивши стелю, стіни та підлогу у стадії підготовки до реконструкції. Нам обіцяли завершити ремонтні роботи до 31-ого грудня 2016 року. Сьогодні вже середина вересня 2017р., а роботи досі не почалися. Керівництво театру намагається запрошувати глядача на вистави у розтрощений театр. З цього приводу ми отримуємо негативні відгуки від батьків та вчителів загальноосвітніх шкіл. Театр не може працювати у повноцінному режимі. Наближається Новорічна компанія під час якої за традицією у театрі проходять благодійні заходи Херсонського державного університету, «Губернаторська ялинка», вистави та програми нашого театру. Якщо терміново не почати ремонт-реконструкцію, ми знову, як і минулого року, будемо вимушені шукати орендовані приміщення для показу своїх вистав. Нажаль у нашому місті таких приміщень майже не залишилося. 

Ми чекаємо від нашого керівництва конкретної відповіді. Нам дуже боляче, с приводу того, що, колись одна з найкращих будівель театру ляльок в Україні, перетворилася на жахливий «сарай»!!!

З повагою, творчий склад ХАОТЛ.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ