Підтримати нас

«Відкриті діалоги»: як проголосувати за проєкти Громадського бюджету. Фоторепортаж

Автор статті
12 жовтня 2020 12:00
1,051
Поширити:

Голосування за проєкти Громадського бюджету  Херсона вийшло на фінальну пряму - проголосувати можна до 19 жовтня (включно).

У центрі Херсона 6, 8 та 12 жовтня відбулися вуличні акції «Відкриті діалоги». Представниці “Школи громадського бюджету” розповідали херсонцям про Громадський бюджет, як і де можна подивитися всі проєкти, які містяни подали цього року та як проголосувати за вподобані ідеї.

Деякі автори проєктів також долучилися до акції і агітували херсонців голосувати за свої проєкти.

 

Остання вулична акція відбудеться 14 жовтня на Суворова, 27. Початок о 14.00.

На сьогодні вже майже 9,5 тис. мешканців Херсона взяли участь у голосуванні.

З 85 проєктів херсонці можуть проголосувати за 3 малих (не більше 250 тис. грн) і 3 великих   (від 250 до 1,5 млн. грн).

Проголосувати може кожен громадянин  від 16 років, який зареєстрований або проживає в Херсоні, що підтверджується офіційними документами (довідкою про місце проживання, роботи, навчання або служби).

Проголосувати можна двома способами: у паперовій формі - в приміщенні ЦНАПу Херсонської міської ради (просп. Ушакова, 37) та на електронній платформі «Громадський проєкт Херсон».

*Інформаційна та промоційна кампанії Громадський бюджет Херсон на 2020 рік проводяться громадською організацією «ІРЦ Правовий простір», громадською організацією «Глобальний погляд», благодійною організацією «Фонд милосердя та здоров’я» та Онлайн газетою "Вгору" за підтримки Херсонської міської ради.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ