Підтримати нас

Від сьогодні херсонців возитимуть 4 нові тролейбуси

Автор статті
06 лютого 2019 09:25
330
Поширити:

У середу, 6 лютого, на лінію виходять 4 нові тролейбуси. Вони з низькою підлогою і облаштовані пандусами, що робить їх доступними для всіх пасажирів.

Тролейбуси обслуговуватимуть маршрут №1, оскільки саме на ньому найбільший пасажиропотік - понад 2,5 млн осіб на місяць, що складає майже 50% усіх пасажирів.

Про це розповів міський голова Володимир Миколаєнко на презентації нового транспорту, повідомляють на сайті Херсонської міської ради.

"Вартість цих тролейбусів - 21 млн грн. Вони відрізняються від попередніх тим, що обладнані системою автономного руху, яка дозволяє використовувати їх в екстрених ситуаціях, наприклад, відключення електропостачання на тих чи інших ділянках контактної мережі. Така система є  дуже важливою, оскільки дозволяє тролейбусам рухатися без змін у графіку", - відзначив керівник КП "Херсонелектротранс" Єгор Устинов.

Нагадаємо, 18 січня, на сесії міської ради затвердили Угоду про підготовку кредитного фінансування на придбання 50-ти тролейбусів для Херсона. Володимир Миколаєнко повідомив, що у лютому відбудеться зустріч із представниками Європейського Банку Реконструкції та Розвитку.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ