Підтримати нас

Ветерани АТО відкрили міні-пекарню “Скадовські смаколики”. ФОТО

Vgoru
Автор статті
11 липня 2018 04:11
843
Поширити:

Міні-пекарню “Скадовські смаколики” відкрили у місті Скадовську члени Громадської організації “Товариство воїнів -  учасників, ветеранів АТО на Сході України”.

Заклад розташований на вулиці Незалежності, неподалік від міської гімназії.

За словами керівника Громадської організації “Товариство воїнів -  учасників, ветеранів АТО на Сході України” Євгена Кохановського, міні-пекарня — соціальний бізнес:

“Будь-яке підприємство, яке відкриватиметься під егідою нашої організації — не тільки бізнес, але й соціальний проект. Стосовно міні-пекарні, п’ятнадцять відсотків доходу ми будемо віддавати нашій громадській організації для вирішення різних проблем, які виникають у ветеранів, членів їх родин, а також членів родин загиблих воїнів. Також ми займаємося патріотичним вихованням дітей і молоді. У наших намірах — проведення у Херсоні всеукраїнського чемпіонату з військово-патріотичної гри “Джура”. Навіть хочемо пристосувати для постійних тренувань команд один з розташованих на Херсонщині дитячих оздоровчих таборів, який зараз не використовується. Будемо просити обласну владу передати нам цей табір, щоб зробити там заклад для військово-патріотичного виховання школярів”.

Відкрити пекарню і налагоджувати її діяльність хлопця допомагає мати Євгена Кохановського, Галина Миколаївна, яка має великий досвід роботи у сфері громадського харчування, у тому числі — і за кордоном. Для того, щоб допомогти соціальному підприємству, жінка спеціально приїхала зі Львова. 

“У цій міні-пекарні, - розповідає Галина Кохановська, - буде вироблятися українська, грузинська і італійська перепічка за автентичними рецептами із використанням виключно натуральних продуктів. У планах — розширення асортименту”.

На цьому підприємстві, як зазначили його засновники, працюють і працюватимуть виключно учасники АТО, члени їх родин і члени родин загиблих воїнів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ