Підтримати нас

Великоднє деревце: показали ідеї яскравого прикрашання

Автор статті
19 квітня 2020 09:30
710
Поширити:

Великоднє дерево — святковий символ, який має всі шанси прижитися і в Україні. Бо це невимовно красиво і дуже радісно. А компактний варіант легко створити навіть у міській квартирі.

Такий ошатний букет символізує райське Дерево Життя. Для цієї поробки потрібно закріпити кілька гілок у вазі або глечику і потім прикрасити їх яйцями-пустушками.

Ця ідеї прийшла від подружжя німецьких пенсіонерів Волкера і Крістіни Крафтів, які прикрашають яблуні пластиковими яйцями. Почалося з кількох десятків і дійшло до 10 000 крашанок.

Класичним варіантом вважають хатнє великоднє дерево на гілочках верби. Їх ставити не у воду, а у флористичну губку. Її слід замочити й помісти у непрозору вазу. Флористична губка дозволяє створити фіксовану форму дерева і добре тримає вологу. Трошки води додавати щодня.

Щоб зробити яйця-пустушки, потрібно зробити в сирому яйці дві невеликі дірочки на протилежних кінцях, потім подути в одну з них, щоб вміст витік назовні. Потім пофарбувати шкаралупу. З самих же яєць можна приготувати млинці, омлет або фрітату.

${gallery:4103cacc7259ad376d3ca68a3c2a4178}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ