Підтримати нас

Велика пожежа на Суворова: батьки підпалювачів отримали адмінпротоколи

Автор статті
15 липня 2021 09:39
1,000
Поширити:

Пустощі з сірниками рідко доводять до добра. Але цей факт, судячи з усього, не дуже очевидний батькам дітей, які вночі 13 липня підпалили літній майданчик ресторану "Стамбул" на вулиці Суворова в Херсоні.

Як повідомляють у поліції, троє дітей - брат з сестрою і їх подружка (всім - від 10 до 12 років) підпалили плівку на літньому майданчику закладу, після чого вогонь перекинувся на сусідні будівлі. Згорів дах ресторану, який зараз ремонтується і який раніше вже отримував пошкодження від пожежі. Також майже повністю згоріло невелике кафе неподалік і тентовий карниз аптеки.

Поліція встановила особи підлітків, а також з'ясувала, що всі троє - з неблагополучних сімей, а на їх батьків неодноразово складали адмінпротоколи на неналежне виконання батьківських обов'язків.

Ремонт всіх будівель влетить у чималу копієчку їх власникам: відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України “Умисне пошкодження майна”. Щоправда, чи в змозі компенсувати збитки батьки юних підпалювачів, досі ще невідомо. 

Фото Національна поліція Херсонщини

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ