Підтримати нас

Вбивство Гандзюк: Левін розповів, що активістку планували облити зеленкою та нечистотами

Автор статті
30 листопада 2019 05:00
701
Поширити:

Імовірний організатор нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк Олексій Левін розповів, що Гандзюк планували викинути в сміттєвий бак, облити зеленкою або нечистотами.

За його словами, причиною нападу стала підозра помічника депутата та імовірного посередника нападу Ігоря Павловського в тому, що Гандзюк підтримує активіста Олександра Цегельника, який виступав проти незаконної вирубки лісу і був «особистим ворогом Павловського».

Про це повідомляє «Слідство. Інфо», якому Левін відповів на питання і надіслав аудіозаписи з відповідями.

Він розповів, що зустрівся після мітингу під Херсонською обладміністрацією, у якому брав участь Цегельник, з Павловським і Сергієм Торбіним (організатор нападу).

«Я заїхав в офіс, вони там сиділи. І відбувалася розмова. Щось на кшталт того, що вона [Гандзюк] їх там чимось образила. І хтось запропонував: «Ось, мовляв, треба щось із нею зробити. Зайти, наприклад, на робоче місці, і кинути в сміттєвий бак». А як ви собі це уявляєте? Як зайти до міськради, як «сміттєвий бак», як тягнути її через міськраду? І, здається, навіть я сказав, щоб облити зеленкою. І сфотографувати [...]. І хтось запропонував облити лайном. Взяти відро лайна, зайти і облити [...]. Як я зрозумів, вона їм допекла. Вони вважали, що вона нібито на їхньому боці, а вона виявилася не на їхньому боці, а на боці Цегельника. Це дуже сильно розлютило, тому що Цегельник — мало чи не кровний ворог Павловського», — розповів Левін, додавши, що за логікою Павловського — якщо Гандзюк із Цегельником, значить, вона його ворог теж.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ