Підтримати нас

В Україні розпочата зйомка детективного серіалу про поштарів

Автор статті
08 грудня 2018 11:45
832
Поширити:

Компанія Film.ua спільно з телеканалом"Україна" розпочала зйомки детективного серіалу "Пошта".

40-серійний телефільм знімає режисер Олександр Пархоменко. Він вийде на екрани восени 2019-го, передає сайт Gazeta.ua.

Головну роль зіграла акторка столичного Театру на Липках Олена Михайличенко.

"Моя героїня Олена Любченко розлучилася з чоловіком, за сюжетом, - розповідає акторка. - Вийшла за нього ще студенткою, народила доньку. Ніде не працювала. Шукає роботу, бо не вистачає грошей. Влаштовується експедитором до поштової компанії, розвозить посилки і бандеролі. Олена працює в парі з експедитором Андрієм. Він теж розлучений. Герої відчувають одне до одного симпатію, але бояться знову підпустити когось до себе. Звести їх намагаються їхні вже дорослі діти.

Андрій - колишній працівник МНС. Покинув службу після того, як в одній з операцій загинули дружина і син його друга. Досвід допомагає йому в новій роботі. Якось доставляє листа, має його передати прямо в руки. Адресат відкрив конверт при ньому. Виявилося, що викрали його сина. У листі погрожують, вимагають викуп і наказують не звертатися до поліції. Разом з дружиною починають панікувати. Андрій піднімає свої зв'язки і до кінця серії виводить зловмисників на чисту воду".

Над розробкою серіалу "Пошта" працювало 12 сценаристів. Телефільм знімають у Києві. Декорацію поштового відділення звели у павільйоні Film.ua.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ