Підтримати нас

В Україні нинішня ситуація така ж, як і весною 2014 року, - Казанський

Vgoru
Автор статті
10 травня 2017 08:38
609
Поширити:

В Україні є сили, які намагаються використовувати і об'єднати людей маргінального типу, які симпатизують «червоно-коричневим ідеям».

Як передає replyua.net, про це InfoResist заявив журналіст Денис Казанський, коментуючи провокації на 9 травня.

«Фактично, це вже було в Донецьку на моїх очах. І ось з цими організаторами, тими, хто в тіні знаходиться за цими людьми, має працювати держава. Ось їх діяльність як раз держава в цілях власної безпеки і збереження повинно припиняти. Але проблема в тому, що ми всі знаємо, хто ці люди. І в Києві я особисто спостерігав символіку «Українського вибору» Медведчука. Бачив, там Королевська була, Новинський був, Бойко. Тобто це «Опозиційний блок», це Медведчук», зауважив Казанський. Він нагадав, що «Новинського лякають, але ніяк не можуть посадити, хоча вже нарили досить матеріалу».

«Бойко з його соратниками вже все, по-моєму, обговорили, всі знають, скільки він вкрав. Там кожна справа на 150 мільйонів доларів, але він чомусь недоторканний. Щодо Королівської я недавно публікував матеріал, там готова кримінальна справа. Вона там обкрадала бюджет, вивозила металобрухт і не платила податки. Ті ж самі. Чому вони недоторканні, чому їх в упор не помічають наше правосуддя і дозволяє їм займатися тим, чим вони займаються - це я не знаю. Це потрібно задавати питання, напевно, владі, президенту і так далі. Це ж все наша недавня історія. Все це бачили на власні очі. Як можна бути настільки дурними і сліпими, щоб не розуміти, що зараз ситуація фактично рухається по тій же спіралі, я не розумію», - додав журналіст.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ