Підтримати нас

В США судять українку за найбільший шлюбний бізнес в історії Флориди

Автор статті
18 грудня 2017 17:03
628
Поширити:

59-річну українку Ларису Де Ліму судять в США за організацію найбільшого незаконного шлюбного бізнесу в історії Південної Флориди.

Українка організувала одруження близько 20 молодих кубинок, які мають посвідку на проживання в США, з іммігрантами з країн колишнього Радянського Союзу без документів, пише slavicsac.

Фіктивні шлюби дозволяли недокументованим іммігрантам отримувати грінкарти і в підсумку громадянство Сполучених Штатів завдяки особливому імміграційному статусу їхніх кубинсько-американських дружин.

Лариса Де Ліма народилася в Україні, деякий час жила в Бразилії, а потім отримала громадянство США. Вона брала зі своїх клієнтів плату в розмірі $25 тис., з яких мінімум $5 тис. отримували кубинські дружини.

Дворічна схема Де Ліми була розкрита Службою громадянства та імміграції, з якою співпрацювали кубинки. Вони повідомили співробітникам правоохоронних органів, що Де Ліма та її родичі влаштовували фальшиві весілля в своєму будинку в Маямі. Потім навчали подружжя проходити перевірки імміграційної служби, "не викликаючи підозри", говориться в документах обвинувачення.

У схемі Де Ліми брали участь її чоловік Алмір та її донька Мілена Діаз. Вони були нотаріусами, які підписували фіктивні свідоцтва про шлюб і допомагали готувати незаконні шлюбні договори. Дочку Де Ліми засудили до 6 місяців в'язниці, чоловік чекає винесення вироку. Сама Де Ліма залишається під вартою без права виходу під заставу.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ