Підтримати нас

В рамках Мандрівного Docudays UA у Херсоні провели акцію «Голос дитини проти домашнього насильства». ФОТОРЕПОРТАЖ

Vgoru
Автор статті
10 грудня 2017 12:33
634
Поширити:

Активісти херсонських громадських організацій провели в центрі міста, на вул. Суворова біля торгового центру «Парус», акцію, під час якої роз'яснювали людям, як захистити себе у випадках, пов'язаних з домашнім насильством.

В акції взяли участь представники таких громадських організацій як «Сонячні діти Херсонщини», «Жива-Я», «Ліга соціальних працівників», «Нова генерація» та «Фундація регіональних ініціатив», а також — представники Національної поліції.

Під час акції перед торговим центром були вивішені футболки і шматки тканини з написаними на них фразами, який частіше за все вживають жертви домашнього насильства, а також із закликами не залишатися байдужими до таких негативних проявів. Також активісти спілкувалися з перехожими, роздавали буклети з просвітницькими матеріалами, запрошували на кінопокази.

Акція «Голос дитини проти домашнього насильства» проведена в рамках XIV Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, а також стала підсумковим заходом компанії «16 днів активізму проти гендерно зумовленого насильства», яка пройшла по всій Україні, а також і в Херсонській області.

Організатори Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA  в Херсонській області:

  • ГО «Громадський центр Нова генерація»
  • БО «Фонд милосердя і здоров’я»

${gallery:b387f08f75be9bec1686cc47fec37e5f}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ