Підтримати нас

У період карантину херсонські поліцейські дбають про сім’ї, які потрапили в складні життєві обставини

Автор статті
02 травня 2020 02:00
599
Поширити:

У період карантину працівники ювенальної превенції поліції Херсонщини допомагають подолати різні труднощі родинам, які потрапили в складні життєві обставини.

Таких сімей у Херсонській області налічується майже 1600. У більшості випадків це багатодітні родини, які опинилися в скрутних обставинах та потребують посиленої уваги. Крім профілактичної роботи, поліцейські всіляко підтримують родини, своєчасно виявляють проблемні питання та допомагають їх вирішувати.

"Нині ми перевіряємо умови проживання малечі в цих сім’ях, цікавимося дистанційним навчанням дітей, як організовано їх дозвілля під час карантину, нагадуємо дорослим і дітям про дотримання правил карантину, проводимо профілактичну роботу по недопущенню вчинення домашнього насильства, розповідаємо дорослим про їх права та соціальні послуги, якими вони можуть скористатися за потреби", - зазначає т.в.о. начальника відділу ювенальної превенції поліції Херсонської області Віталій Сайфутдінов.

Крім того, ювенальні поліцейські проводять профілактичну роботу на вулицях міст та селищ, просять громадян з порозумінням ставитися до тимчасових обмежень щодо перебування на дитячих та спортивних майданчиках, у парках та скверах. Ювенали нагадують дорослим та дітям, що знаходитися на вулиці можна лише в захисних масках і що карантин – це не канікули. Тому діти повинні продовжувати навчатися дистанційно і без потреби не виходити на вулицю.

Відділ комунікацій Херсонської поліції

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ