Підтримати нас

В “основі” херсонського “Кристала” лишилося тільки сім гравців

Автор статті
18 січня 2021 15:00
925
Поширити:

На початок 2021 року у херсонському муніципальному футбольному клубі «Кристал» лишилося лише сім гравців з основного складу.

Про це виданню Sport Arena розповів очільник міського управління молоді та спорту Олексій Заболотний.

«Є сім футболістів, які пов’язані контрактними обов’язками з клубом. Це голкіпер Валерій Восконян, захисники Михайло Лаптєв, Владислав Барський та Владислав Бородай, півзахисники Денис Швед, Сергій Цибульський та Максим Крутін, нападник Владислав Клюєв», - сказав чиновник.

За словами Заболотного, першим, що мають зробити новопризначені тренер та директор клубу, - це доукомплектувати склад «Кристалу». На питання, чи буде херсонська команда зніматися з чемпіонату, спортивний функціонер відповів: таке питання не розглядається. Заболотний запевнив, наразі кошти на завершення другої частини чемпіонату місто виділило, їх має вистачити:

«На виступи МФК «Кристал» у 2021 році з бюджету виділили 5 мільйонів 11 тисяч гривень. Цих коштів, як розраховано, вистачить саме на те, аби дограти сезон 2020/2021 у Першій лізі, сплатити за проїзд та харчування команди в цих матчах та сплатити мінімальні заробітні плати футболістам, тренерам та співробітникам клубу».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ