Підтримати нас

В Олешківському районі сталася бійка зі стріляниною

Автор статті
21 січня 2021 10:00
829
Поширити:

Як повідомляє відділ комунікації поліції Херсонщини, в одному з сіл Олешківської територіальної громади сталася бійка та стрілянина біля місцевого хостела за участю охоронця будівлі та відвідувача.

Працівники місцевої поліції виїхали туди, опитали охоронця та інших очевидців. Охоронець пояснив, що у будинок зайшов чоловік та поцікавився  вільними  номерами. Візитер перебував у стані алкогольного сп’яніння, тому його попросили покинути приміщення. Відвідувач навідріз відмовився, і між ним та охоронцем розпочалася сварка. Останній виштовхав нетверезого на вулицю, але й там конфлікт продовжився.

Зі слів охоронця, до відвідувача приєдналися ще кілька його знайомих, які намагалися теж вступити у бійку. Працівник готелю вирішив захищатися, дістав зареєстрований пристрій для відстрілу гумових куль і зробив попереджувальний постріл вгору. Це не зупинило нападників, і охоронець кілька разів вистрілив під ноги незнайомцям. Однак один із пострілів влучив у ногу 35-річному зачинщикові скандалу.

Чоловіка доставили до лікарні, де витягли гумову кулю. Загрози здоров’ю потерпілого не було – поранення виявилося не проникаючим. Після цього чоловік залишив медичний заклад і поїхав у невідомому напрямку.

Як повідомив начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук, охоронець звернувся до поліції із заявою про нанесення йому тілесних ушкоджень. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Нині поліція встановлює особу та місцеперебування другого учасника конфлікту для встановлення всіх обставин події.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ