Підтримати нас

В Олешках посадовець вимагав хабар за розміщення МАФу

Автор статті
16 лютого 2021 16:26
970
Поширити:

Поліцейським Херсонщини стало відомо, що в Олешках за дозвіл на розміщення споруди малої архітектурної форми посадовець місцевого органу виконавчої влади вимагає з підприємця неправомірну вигоду.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонщини. 

За даною інформацією в Єдиний реєстр досудових розслідувань були внесені відомості за ознаками ст.368 Кримінального кодексу України.

Як повідомив заступник начальника обласного главку поліції Микола Вербицький, слідчим управлінням обласного главку поліції розслідується кримінальне провадження стосовно неправомірних дій колишнього працівника Олешківської міської ради. Провадження відкрили за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою». 

У понеділок, 15 лютого, слідчими ексспеціалісту відділу виконавчого комітету повідомлено про підозру в скоєнні цього злочину, а саме - у вимаганні та отриманні від одного з місцевих мешканців неправомірної вигоди у сумі 3 тисячі доларів США. Саме таку суму експосадовець зажадав за погодження двох паспортів прив’язки тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності (МАФ) терміном на 5 років. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ