Підтримати нас

В Одесі заради нової багатоповерхівки зруйнували легендарний стриптиз-клуб

Автор статті
26 лютого 2021 14:33
826
Поширити:

Під каток одеських забудовників потрапляють не тільки пам'ятники архітектури, парки і пляжі, але і легендарні заклади, що стали вже історією міста. Так непомітно зник з карти Одеси стриптиз-клуб X-club, що відкрився ще на початку далеких 2000-х на вулиці 25-ї Чапаєвської Дивізії (нині Інглезі).

Заклад був одним з перших подібного типу і рівня, що відкрилися в Одесі. За майже 20 років він кілька разів перебудовувався і перезапускався в новому форматі. Останнє оновлення відбулося в 2016 році, і одеситам було дуже дивно побачити зараз на місці клубу суцільні уламки. Відзначимо, що забудовник також знищив бомбосховище під будівлею.

На офіційній сторінці клубу не говориться про причини закриття і сторінку не видалили - можливо, що він відкриється в новому місці. Але ось на Ютубі є одне інтерв'ю з господинею X-club, вона розповіла, як до всіх орендарів приміщень прийшли з приписом терміново звільнити будівлю, що її купив забудовник. 

Інтернет-архів зберігає також ціни на послуги стриптиз-клубу у 2011 році. За 100 гривень можна було сфотографуватися з дівчиною, а за 1000 гривень вивести всіх дівчат на загальний танець топлес на сцену. Танець дівчини на столі коштував 250 гривень. Нагадаємо, курс долара у 2011 році був 8 гривень.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ