Підтримати нас

У Новій Каховці поліція контролює режим самоізоляції

Автор статті
17 травня 2020 08:00
627
Поширити:

За минулу добу до міської лікарні Нової Каховки поступили два хворих на пневмонію.

Про це Online НК повідомив головний лікар Ігор Гайдаманчук.

Станом на ранок 17 травня у Центральній міській лікарні перебуває 6 літніх (від 70 до 85 років) осіб з підтвердженим діагнозом пневмонія, яка є наслідком супутніх хронічних захворювань.

Як розповіла заступник головного лікаря Олена Василенко, така кількість хворих цієї вікової категорії є цілком прогнозованою та відповідає багаторічним показникам.

За інформацією, яку надала головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Нова Каховка» Зоріна Зінченко, продовжується режим самоізоляції у 4 носіїв COVID-19, що були виявлені раніше, та які 30 квітня відмовилися від проходження контрольного тестування. З лікарями Центру ці громадяни не контактують і відомості щодо дотримання ними правил самоізоляції відсутні.

Уже понад два тижні триває перевірка за фактом заяви щодо порушення правил самоізоляції цими громадянами та їхньої відмови від проходження контрольного ПЛР-тестування. Перевірку проводять слідчі Новокаховського відділу Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

Також понад два тижні в Новій Каховці за офіційними даними обліковується 7 інфікованих, у яких було виявлено COVID-19, і 3 з яких одужали.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ