Підтримати нас

В Херсоні виступить всесвітньо відомий жіночий академічний хор

Автор статті
12 березня 2019 14:01
712
Поширити:

В рамках музичного фестивалю Amadeus 2019 в Херсон приїде Народний жіночій академічний хор імені Світлани Фоміних. 

Жіночий академічний хор створений у 1975 році викладачем училища культури Світланою Григорівною Фоміних. Вона незмінно керувала колективом 35 років. Весь цей час хор є одним із провідних колективів України та Європейської хорової співдружності. Та саме тому колектив з гордістю несе ім’я свого засновника, видатного хормейстера України, Світлани Григорівни Фоміних. 

За 40-річну свою історію жіночий академічний хор був удостоєний багатьох значних нагород на національних та міжнародних конкурсах в Україні, Італії, Югославії, Болгарії,Німеччині, Франції, Іспанії,Угорщині тощо.

Репертуар хору різноманітний. Особливе місце у творчості колективу посідає українська сучасна музика та її популяризація за межами України. Також хор виконанує твори багатьох зарубіжних композиторів та слов’янську духовну музику.

На сьогодні хоровий колектив продовжує своє творче життя під керівництвом Заслуженого працівника культури України Тетяни Островської 

Концерт відбудеться 16 березня у великому залі Херсонського музичного училища, за адресою проспект Ушакова, 39. Початок о 17:00

Вартість квитка: 70-100 грн. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ