Підтримати нас

В Херсоні відбудеться тренінг із підготовки заявок на програму «Креативна Європа»

Автор статті
08 травня 2019 03:00
722
Поширити:

Отримати грант програми «Креативна Європа» — це як полетіти у космос: усі мріють про це, але одиниці там побували. Як пройти усі 9 кіл пекла подачі грантової заявки та вижити?

У суботу, 11 травня 2019 року в Херсоні пройде інтенсив із підготовки заявок на програму «Креативна Європа».

При подачі заявки особливу увагу слід звернути на такі критерії як обґрунтованість проекту (чи є він на часі, його відповідність культурній політиці країни, регіону, міста та ін.) та комунікаційну стратегію, де Ви маєте вказати, які заходи будете проводити, як будете інформувати цільову аудиторію про свій проект та ін. Усі ці умови детально буде обговорено на тренінгу.

Для кого? Представники неурядових організацій, державні та комунальні установи, представники приватного сектору, що працюють у культурній та креативній сферах та планують подаватись на програму.

Тренінг відбудеться з 09:00 до 15:40 в креативному просторі Hubway: вул. Перекопська 151/4.

Участь у тренінгу безкоштовна за умови попередньої реєстрації: https://forms.gle/vN4AnVSBBHKvMxqR9

Програма «Креативна Європа» — це рамкова програма Європейської комісії, спрямована на підтримку культурного та креативного секторів Європи. Загальні цілі програми полягають у захисті, розвитку та популяризації культурного та лінгвістичного різноманіття і зміцненні конкурентної здатності культурного та креативного секторів Європи.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ