Підтримати нас

В Херсоні презентують порівняння передвиборчих програм партій

Автор статті
03 липня 2019 03:00
614
Поширити:

Команда ГО "Центр UA" запрошує на презентацію результатів аналізу та онлайн-платформу порівняння передвиборчих програм топ-10 політичних партій, які змагаються за місця у парламенті.

Презентація відбудеться четвер, 4 липня о 17:00 у креативному проcторі Hubway м. Херсон, вул. Перекопська 151/4, пише МОСТ.

Команда ГО "Центр UA" напередодні парламентських виборів проаналізувала програмні позиції топ-10 партій (згідно з чотирма загальнонаціональними соціологічними опитуваннями) у тих сферах політики, які належать до компетенції парламенту.

Під час презентації ви зможете протестувати онлайн-платформу "Вибори 2019. За яку партію голосувати?". Завдяки цьому інструменту можна порівняти у простій та доступній формі ключове з програм політичних партій, а також пройдете тест, який покаже, пропозиції яких трьох партій співпадають з вашими очікуваннями.

До участі у презентації запрошуються представники політичних партій, керівники штабів, представники влади, бізнесу і громадських організацій, і всіх зацікавлених у виборчому процесі, а також активісти.

За додатковою інформацією звертайтесь до Сергія Нікітенка за телефоном 0505470559.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ