Підтримати нас

В Каховці кожен хворий може розраховувати на 50 тисяч гривень з бюджету

Автор статті
29 квітня 2016 15:34
598
Поширити:

50 тисяч гривень матеріальної допомоги сьогодні виділили на лікування важко хворій дружині заступника міського голови Каховки Івана Орєхова депутати Каховської міської ради.

Виділили без жодних розмов. На тій же сьогоднішній сесії найдені Держфінінспекцією в відділі освіти за 4 роки дрібні порушення на загальну суму в 22 тисячі гривень обговорювали майже годину з криками і скандалами.

Як на мене, це - сенсація. В сусідній Новій Каховці матеріальну допомогу розподіляють рівномірно - від 500 до 2000 гривень, незалежно від того, ким ти є, ким працюєш. Більше можливості в бюджеті все одно нема. А в Каховці, виявляється, КОЖЕН хворий вправі розраховувати на 50 тисяч гривень з бюджету громади.

"Ми ніколи своїм підопічним не мали можливості виділити подібної суми. 50 тисяч - це для нас з розряду фантастики", - говорить голова благодійного фонду "Лепта" Світлана Бжезицька.

Одним словом, ви зрозуміли. Якщо в Каховці хтось потребує допомоги - звертайтеся до міської ради. Там служать громаді добрі люди-депутати, вони вам ніколи не відмовлять. 50 тисяч гривень на дорозі не валяються.

Oleh Baturin

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ