Підтримати нас

В Італії розкрили «принца Чорногорії»

Автор статті
18 червня 2017 10:00
1,627
Поширити:

Курйозним випадком ділиться блогер Віктор Велла – в Італії розкрили липового принца, - про це інформує новинний портал replyua.net з посиланням на матеріали за сторінки експерта в соціальній мережі.

Так, блогер повідомляє, що в результаті тривалого і клопіткого розслідування італійські правоохоронці вивели на чисту воду чоловіка, який представлявся всім «принцом Чорногорії». Він досить тривалий час спілкувався з представниками бізнесової, політичної та культурної еліти Італії, насолоджуючись перевагами «титулу» і проживаючи на найкращих курортах та в найкращих готелях безкоштовно.

Італійська преса до цього полюбляла пройдисвіта, тому на її сторінках нерідко з’являлись фото, де шахрая зображено в компанії політиків та бізнесменів, які вірили в його королівське походження. На одній із світлин він навіть жалує титул «імператорської графині» відомій акторці Памелі Андерсон. У липового принца при затриманні виявили печатки, підроблені документи, дипломатичні перепустки і різноманітні дипломи. Крім того, шахрай десь роздобув атестати міжнародних премій королівського дому Чорногорії. Правоохоронці повідомляють, що наразі у справі ще ведеться слідство.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ