Підтримати нас

В Індійському океані продовжують розслідувати загадкове зникнення херсонського моряка

Автор статті
13 вересня 2021 09:59
1,347
Поширити:

Надзвичайно загадкова подія сталася днями в Індійському океані, де контейнеровоз "Catherine" виконував черговий рейс.

Як повідомляє в соцмережах дружина старшого помічника капітана, херсонця Сергія Криворучка 1989 року народження, їй стало відомо, що її чоловік з невідомих причин стрибнув за борт судна. Після чого всі його пошуки досі залишаються безуспішними.

Таку версію жінці розповіли колеги Сергія. Один з них повідомив: у той день старпом був на вахті, на містку, а решта членів екіпажу вечеряла. Раптом прибіг матрос і закричав, що Криворучко за бортом. Моряки вибігли на допомогу, кинули рятувальний круг, почали готувати шлюпку. Капітан прийняв рішення розвертати судно, яке було на повному ходу. Однак коли повернулися на місце події, Сергія вже не було видно в хвилях.

Відомо також, що кілька днів до цієї події Сергій хворів: у нього була висока температура. Також колеги повідомляють, що його шльопанці були знайдені на крилі, а мобільний телефон - на містку. Можливо, на таємничі обставини падіння моряка пролила б світло інформація з телефону, але він виявився заблокований паролем.

Обставини інциденту з'ясовують компетентні органи, до яких звернулися рідні Сергія. Вони вважають, що необхідно докласти всіх зусиль для  розшуку моряка і сподіваються, що він усе ж живий і зможе повернутися додому.

Більше новин Херсона читайте у нашому Телеграм-каналі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ