Підтримати нас

В Херсоні бродять зграї окупантів, але Херсон є і буде Україна

Автор статті
01 березня 2022 08:56
2,113
Поширити:

В принципі вони вже декілька днів, як проникли в околиці міста (Антонівка, Чорнобаївка) з основною метою не бути зажмуреними ЗСУ. Бо як тільки вони більш-менш на довго затримуються за межами населених пунктів, наші ЗСУ їх знатно підсмажують.

Всі околиці Херсона завалені розбитою ворожою технікою. Орки, як завжди, ховаються за спинами мирних жителів. Але сьогодні вони пішли в глиб. В мережах активно обговорюється причини цього походу, подекуди люди панікують та знаходять зраду. Насправді важко сказати напевно, які цілі вони переслідують, можемо лише припускати.

Можливо це може бути пошук провокації, з метою залишитись тут у нас. Припускають, що вони мають їхати та битися з ЗСУ на Миколаївщині, але вони не хочуть їхати. А стояти в Херсоні, якщо тут нічого не відбувається, немає причини. То ж хочуть створити причину шляхом провокації. Крім того, за містом їх можуть зажмурити, а тут серед людей безпечніше. Це підтверджує, те що за годину після їх походу в місто ми почути такий милий звук обстрілу ЗСУ з того боку. Передчували.

Орки деморалізовані, голодні та налякані. Воювати не хочуть, але й здатися не можуть, бо трибунал. То ж що б не воювати, створюють провокації в Херсоні. Тут безпечніше ніж в бою. А ще вони смердять, так як вже тиждень, а той більше не милися. Ще живі, але смердять, вже як мертві.

В цій ситуації логічно не провокувати їх. Почекаємо, ще трохи, коли наші почнуть контратакувати під Києвом. Вчора на Київ йшла безперервна колона ворожої техніки 27 км завдовжки. Недійшла. Частково розгромлена, частково зупинена. Я думаю, що у них залишилося вже не багато таких колон. І тоді ситуація кардинально зміниться, тоді будем і наших витісняти. Бережемо себе. Херсон це Україна.

Ivan Moysiyenko

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ